Vårt uppdrag: Hjälpa dig att hitta din Nextlove!

Nextlove blev grundlagt i 2013 for at give den perfekte ressource for enlige og fraskilte forældre til at finde og skabe varige og tilfredsstillende relationer. Vi skapade denna community för att hjälpa dig att hitta någon att starta nästa kapitel av ditt liv med.

Med Nextlove är det roligt och säkert på samma gång att lära känna någon

Vårt professionella Nextlove team jobbar för att alltid hålla högsta säkerhet. Våra administratörer övervakar aktiviteten på Nextlove 24/7, och garanterar att din vistelse hos oss är säker och konfidentiell. Vi gör det lätt för dig att anmäla misstänkta händelser och profiler, och alla användare som strider mot våra användarvillkor kommer omedelbart att bli blockerade (IP, e-post, etc.) från Nextlove.se

För att hjälpa oss behålla högsta säkerhet, kom ihåg följande:

  • Var alltid extra försiktig när du kommunicerar med någon du aldrig träffat. Avslöja aldrig ditt efternamn eller annan personlig information i din profil eller när du chattar med en främling. Om någon försöker tvinga ur dig sådan typ av information, upphör kommunikationen omedelbart och rapportera personen i fråga så vi kan vidta lämpliga åtgärder.
     
  • Om någon frågar dig om pengar så är detta ett tydligt tecken på bedrägeri och medlemmen bör blockeras och anmälas omedelbart.
     
  • När du bestämmer dig för att träffa en person bör du meddela en vän eller familjemedlem i förväg när de ska förvänta sig att du är hemma igen. Det är även bra om ni har en offentlig mötesplats.

Ganska enkelt, eller hur? Det viktigaste är att ha kul!