Skapa ett konto GRATIS

Börja med att välja ett bra användarnamn och ladda upp en profilbild för att få 15 gånger mer uppmärksamhet än medlemmar utan bild. Efter det kan du låta andra medlemmar få lära känna dig bättre genom att fylla ut din profil.

Du kan även låta andra medlemmar få veta dina djupare tankar och åsikter om speciella ämnen, exempelvis “Vem jag är och vad jag vill med livet” och “Mina perfekta första dejt”.


Svara på frågor

NextLove kommer att ställa dig frågor för att hjälpa dig att finna din match. Berätta mer om din personlighet, intressen, romantik och sexualitet. Välj ett svar till varje fråga och tillfoga din text där det är möjligt. Detta kommer att hjälpa för att skapa en unik profil och en bra utgångspunkt för att starta ett samtal med din potentiella match. Ju mer information du har på din profil, desto större chanser är det för dig att starta ett samtal med någon som har kikat på din profil.


Börja prata med andra medlemmar!

Surfa runt bland våra medlemmar, läs profiler, hitta några roliga att chatta med. NextLove erbjuder flera olika kommunikationsmedel, bland annat flirtar, privata meddelanden och gåvor. Vårt team jobbar dagligen med att utveckla nya och roliga funktioner för att hjälpa dig att hitta din NextLove. Nya funktioner är redan påväg!

Bli medlem här