Om du vill ta bort ditt konto helt och permanent, logga in på din profil, gå till dina inställningar och klicka på radera konto-formuläret längst ner på sidan. Tänk på att du genom att använda formuläret endast skickar en officiell begäran till vår kundtjänst. Den här handlingen innebär INTE att din profil tas bort. Du får ett automatiskt svar från vårt system som inkluderar allt som behövs för att slutföra borttagningsprocessen. Ditt ärende kommer INTE att granskas snabbare genom att du skickar in flera förfrågningar inom några timmar/dagar. Om du har registrerat dig på vår tjänst via en tredjepartstjänst (Facebook) kan du endast ta bort dig helt med hjälp av ett lösenord. Om du inte har ställt in ett lösenord åt dig själv än, följ dessa enkla instruktioner: 1. Logga in på ditt konto 2. Gå till "Inställningar" 3. Ändra ditt lösenord (men lämna fältet för "nuvarande lösenord" tomt). Slutligen ber vi dig tänka på att denna radering endast påverkar vår tjänst och våra servrar. Eftersom du har köpt ett premiummedlemskap med hjälp av Android-/iOS-butiken måste du kontakta dem om du vill ändra eller ta bort den information de har om dig (till exempel för att stoppa förnyelsen av din premiumprenumeration).