Här nedan hittar du information om våra nuvarande alternativ (tänk på att alla metoder inte är tillgängliga i varje land. Titta på sidan för ditt medlemskap, välj sedan det önskade medlemskapspaketet för att se vad som är tillgängligt för dig. Om en betalningsmetod inte finns med där, innebär det att den inte är tillgänglig).

Kortbetalningar

Vi accepterar många typer av kort: Visa, Mastercard, American Express och Discover. (Notera att ENDAST dessa kort accepteras i varje land.)

Namnet NextLove Ltd. visas på ditt kontoutdrag.

Entropay (Som kortbetalning)

Entropay är ett förbetalt virtuellt Visa-kort som du kan använda för att göra betalningar online. Gå helt enkelt till https://www.entropay.com/ för att få ditt virtuella kort inom några minuter. När du har registrerat dig kan du överföra pengar från ditt bankkonto till ditt EntroPay kort. (Dom flesta kända korttyper accepteras. Nu kan du använda ditt virtuella Visa för att göra köp online eller med telefon överallt där du ser Visa-loggan.

Paysafecard

Paysafecard är en kupong tjänst. Ange det 16-siffriga paysafe kortets PIN på sidan och gör en fullständigt anonym betalning. Ange din postkod/stad på www.paysafecard.com och se direkt var närmaste återförsäljningsställe finns i ditt område.

Entercash

Entercash är en online banklösning. Vänligen välj din bank och logga in på Netbank för att göra en betalning. Ditt konto kommer att uppdateras automatiskt efter betalning.

IDEAL

Ideal är en betalningsmetod i realtid som använder samma miljö som din banks internetplattform. En hög säkerhetsnivå uppnås genom tvåstegsverifiering (2FA), såsom en challenge-response-åtkomsttoken baserad på chippet som är inbyggt i betal- eller bankomatkortet. Dessutom delas inga känsliga uppgifter med försäljaren, såsom kortnummer.

PayPal

PayPal har många fördelar som gör shoppingen enklare och snabbare, samtidigt som dina ekonomiska uppgifter hålls säkra. En e-post, ett lösenord. Det är det enda du behöver för att betala eller överföra pengar via PayPal-systemet. Det räcker med att koppla ditt kredit-/betalkort till ditt PayPal-konto, vilket du bara behöver göra en gång.

GooglePlay eller iTunes

Dessa alternativ finns tillgängliga på mobiler och surfplattor. Om du betalar via Google eller Apple, kan du använda alla betalningsmetoder som leverantören tillåter för köp i app. Notera att den automatiska förnyelsen som länkas till betalningar från Apple inte kan stängas av via vår kundtjänst. Om du vill se till att ditt medlemskap inte förnyas, ta en titt på länkarna nedan: För ITunes: https://support.apple.com/sv-se/HT202039 För GooglePlay: https://support.google.com/googleplay/answer/7018481?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=sv